در بیان قرآن شریف: «انا اعطیناک الکوثر» [ما تو را کوثر دادیم] تفسیر این آیه چیست؟ آیا حضرت زهرا(س) یکی از مصادیق کوثر است یا حقیقت کوثر است؟
پاسخ از آیت الله العظمی مظاهری دامت برکاته: حضرت فاطمه(س)، نفس خیر و فضیلت است و اگر فضیلت و خیر، مجسم گردد، حضرت زهرا(س) می شود. آن وجود مقدس در عالم جبروت، تجلی نامه حضرت حق تعالی است و در عالم ناسوت، یک انسان کامل است که حجت حق تعالی است و در عالم ناسوت، یک انسان کامل است که حجت بر همه ائمه معصومین است و تواضع همه اهل عصمت را برانگیخته، تا آنجا که نبی مکرم(ص) که اشرف خلایق و افضل انبیاء است، مکرراً دست آن وجود مبارک را منی بوسیدند و خود را فدایی آن نازنین می دانستند. و در عالم قیامت هم، آن حضرت حقیقت کوثر است که هر کس جرعه ای از آن بنوشد از هر عیب و نقص ظاهری و باطنی، تزکیه و تطهیر می شود و پس از آن، لیاقت قرب الهی و بهشت خدای سبحان را پیدا می کند. منبع: حضرت فاطمه(سلام الله علیها) دختری از آسمان، آقا شریفیان و احمدیان
عنوان سوال:

در بیان قرآن شریف: «انا اعطیناک الکوثر» [ما تو را کوثر دادیم] تفسیر این آیه چیست؟ آیا حضرت زهرا(س) یکی از مصادیق کوثر است یا حقیقت کوثر است؟


پاسخ:

پاسخ از آیت الله العظمی مظاهری دامت برکاته:
حضرت فاطمه(س)، نفس خیر و فضیلت است و اگر فضیلت و خیر، مجسم گردد، حضرت زهرا(س) می شود. آن وجود مقدس در عالم جبروت، تجلی نامه حضرت حق تعالی است و در عالم ناسوت، یک انسان کامل است که حجت حق تعالی است و در عالم ناسوت، یک انسان کامل است که حجت بر همه ائمه معصومین است و تواضع همه اهل عصمت را برانگیخته، تا آنجا که نبی مکرم(ص) که اشرف خلایق و
افضل انبیاء است، مکرراً دست آن وجود مبارک را منی بوسیدند و خود را فدایی آن نازنین می دانستند. و در عالم قیامت هم، آن حضرت حقیقت کوثر است که هر کس جرعه ای از آن بنوشد از هر عیب و نقص ظاهری و باطنی، تزکیه و تطهیر می شود و پس از آن، لیاقت قرب الهی و بهشت خدای سبحان را پیدا می کند.
منبع: حضرت فاطمه(سلام الله علیها) دختری از آسمان، آقا شریفیان و احمدیان





1396@ - موتور جستجوی پرسش و پاسخ امین